SecuriOT skaber overblik og dyb indsigt

Novotek har stiftet SecuriOT – et dedikeret selskab med fokus på cyber-truslen imod produktionssystemer. Her kan du læse om SecuriOT. Du modtager ikke automatisk flere nyheder om SecuriOT. Hvis du fremadrettet ønsker at modtage information fra SecuriOT, skal du tilmelde dig til SecuriOT nyhedsbreve længere nede på denne side.

SecuriOT er din sikkerhedspartner
ift. Industri 4.0

Øget automation og “connectivity” imellem forretnings-IT og produktionssystemer åbner mange muligheder for effektivitet, konkurrencedygtighed og besparelser, men det udgør også en risiko. En risiko, som kan have store konsekvenser for virksomheden.

SecuriOT skaber synlighed, som fører til et godt beslutningsgrundlag

Din virksomhed skal være bevidst om trusler og risici og processerne omkring dem, såsom hvor stor er konsekvensen og sandsynligheden og hvordan kan vi håndtere risici og minimere dem? Spørgsmål, som kan kun besvares, hvis din virksomhed har “visibilitet”, og det er her SecuriOT kan hjælpe dig, så du træffer beslutning på et solidt grundlag.

Modtag vores nyhedsbrev (6 gange om året) og lad os inspirere dig

Med vores erfaring og pragmatiske tilgang til sikkerhed i produktionssystemer kan SecuriOT skabe synlighed og inspirere jer til at håndtere risici i din virksomhed. Hold dig opdateret med vores nyhedsbrev som udkommer 6 gange om året.

SecuriOT’s ydelser og løsninger – klik for mere information
SecuriOT Rådgivning
SecuriOT Årshjul
SecuriOT Alert Service
SecuriOT HoneyPot NET
SecuriOT HoneyPot NET Kursus
ICS/Scada Sikkerhedskursus
Cyber Forsikring
Netværksmonitoring med Nozomi Networks
Nozomi & Cisco – Integration af ICS indsigt og netværksstyring
“Threat intel” og beskyttelse af infrastruktur med FireEye
FireEye TAP – Ét interface til incident response imellem OT og IT

Sikkerhed løses ikke blot ved en løsning eller en enkelt risiko-vurdering. Sikkerhed er en løbende process, som skal vedligeholdes og opdateres.
SecuriOT er din “trusted advisor” og vil bidrage til at du får et mere sikkert produktionssystem ift.”cyber”-truslen.

NYHEDER

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev og andre udgivelser via e-mail, kan du tilmeldig ved at trykke på knappen herunder.

TILMELD NYHEDSBREV