Mange virksomheder abonnerer på en række forskellige nyhedsbreve for at få information om sårbarheder, som kan ramme virksomheden, men det er uoverskueligt, tidskrævende og svært at finde rundt i.

Med SecuriOT Alert Service vil du få specifik information om de produkter og løsninger, som du har valgt at investere i.

Denne service er baseret på et månedligt nyhedsbrev, som er skræddersyet med vigtig information i forhold til  dit ICS-miljø inkl. anbefalinger og evt.  eksterne links til “work arounds” og/eller software opdateringer.

SecuriOT anvender søgemaskiner fra en række eksterne og pålidelige kilder, som danner grundlag for SecuriOT Alert Service, herunder ICS-Cert, sårbarhedsdatabaser, leverandør specifikke sites samt tekniske nyhedsmedier med fokus på produktionssystemer. Listen udvides løbende med nye kilder.

Herunder kan du se de søgekriterier, som SecuriOT tilbyder i SecuriOT Alert Service:

Produkter og versioner

Der angives de produkter (f.eks. Siemens S7 1200) og den tilhørende Software version.

ICS-protokoller

Der angives de protokoller (f.eks. Profibus), som anvendes i virksomhedens ICS-netværk

End of Life/End of Support

Der angives det produkter, som virksomheden ønsker at få information om ift. “End of Life”/”End of Support”

Premium Service: “Early Warning system” med Honeypot funktionalitet.

SecuriOT tilbyder i samarbejde med Defendica, en add-on service til SecuriOT Alert Service. Ved denne service installeres en fysisk enhed i kundens ICS-netværk. Enheden vil udgive sig for at være en ICS-enhed, f.eks. Siemens S7 PLC, så enheden er passiv på netværket.

I det tilfælde at denne passive enhed bliver “spurgt” via en given netværksprotokol, så kan det indikere at hackere er i virksomhedens infrastruktur. Enhed vil sende en alarm til Defendica og til SecuriOT. Information om hændelsen bliver fortolket og sammen med specifikke anbefalinger, bliver der sendt en rapport til kundens ansvarlig.

Hvorfor købe SecuriOT Alert Service ?

  • Tidsbesvarelse, da SecuriOT gør arbejdet for din virksomhed

  • Et samlet overblik på de vigtigste sårbarheder imod dit ICS-system – og ikke en masse irrelevant andre irrelevante sårbarheder

  • Kompetent besparing via fortolkning og supportfunktion fra SecuriOT

  • Bedre risikovurdering, da informationsgrundlaget er til rådighed

  • Hurtigere stillingstagen, da information er let tilgængelig

  • Bedre planlægning af opdateringer og udskriftning af udstyr

  • Ved Add-on med “Early Warning” service: Hurtig advarsel og reaktion på aktuelle hændelser i infrastrukturen

Kontakt os

Hvis du har lyst til at høre mere om SecuriOT Alert Service, så er du velkommen til at kontakte os på salg@securiot.dk eller på 7027 6688