SecuriOT tilbyder i samarbejde med Defenica et avanceret “Early Warning” system, som giver alarmer om unormal trafik i dit produktionsnet.

Ved denne service installeres en fysisk enhed i kundens ICS-netværk. Via en “template” vil enheden udgive sig for at være en bestemt ICS-enhed, f.eks. Siemens S7-1200 PLC.

Enheden er passiv på netværket, men i det tilfælde at enheden bliver “spurgt” via en given netværksprotokol, så kan det indikere, at hackere eller malware er aktive i din virksomhedens produktionsnetværk. Enheden vil sende en alarm med information om hændelsen, hvorefter en beredskabsproces aktiveres.

Denne service tilbydes i 2 versioner, som er beskrevet herunder:

SecuriOT HoneyPot NET er en løbende abonnement service med månedlig afregning. Udgiften udregnes efter antal enheder, antal “templates” og varighed af kontrakten (dog min. 24 måneder).

Udvikling af nye templates udføres efter timebetaling og kræver at Defenica har adgang til den enhed, som en “template” udvikles til.

Adgang til  allerede udviklet “templates” og efterfølgende opdatering af disse er som udgangspunkt inklusiv i servicen, medmindre at producenten har lavet store ændringer i den nye firmware, som en given”template” skal afspejle.

Tidsforbrug ved henvendelse til 1. level support er inkluderet i servicen, men timeforbrug på 2. level support afregnes efter forbrugt tid.

Hvorfor købes SecuriOT HoneyPot NET ?

  • En unik løsning til at opnåelse af  “Early Warning” kapacitet i infrastrukturen.
  • Bedre mulighed for at minimere konsekvensen for et angreb, da en hændelse vil blive opdaget tidligt.
  • Adgang til “threat intelligence” inden for ICS og SCADA for at forbedre din mulighed for risikovurdering.
  • Adgang til ekspertise med en grundig forståelse af ICS-miljøer.